آنچه خواهید خواند
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
رنگ روغنی از انواع بسیار مقاوم و با کیفیت در میان انواع رنگ های ساختمانی در نقاشی ساختمان با رنگ روغنی است و می تواند در هر نوع آب و هوایی مقاومت کند حتی در فضای باز و نمای ساختمان ، رنگ های روغنی صد درصد قابل شست وشو بوده و می توان با یک اسفنج نرم و مقداری مواد شوینده معمولی مانند شیشه پاک کن دیوار را کاملاً پاک و تمیز کرد و از زیبایی آن تا سالها لذت برد .
انواع رنگ روغنی
- رنگ روغنی مات
- رنگ روغنی براق
- رنگ روغنی نیمه مات
انواع رنگ روغنی براق از قابلیت شست وشو و کیفیت بالاتری برخوردار بوده و با درخشندگی بی نظیری هم عمر کار اجرایی را بالا می برند و هم بر زیبایی محیط می افزایند ، اما برای دیوار هایی که موج دارند و گچکاری آنها مشکل دارد پیشنهاد نمی شود چون رنگ روغنی براق مانند آینه ای تمام عیوب دیوار را به نماش می گذارد در ضمن اگر رنگ قبلی دیوار رنگ تند باشد به سختی می توان آن را پوشاند و چندین دست رنگ برای پوشاندن رنگ قبلی نیاز است . پس در رنگ آمیزی با رنگ روغنی براق هزینه ی بیشتری نیاز دارد .
رنگ روغنی مات نسبت به انواع براق از کیفیت شست وشوی پایین تری نسبت به انواع براق برخوردار بوده و تقریباً عمر کوتاه تری دارد اما مانند رنگ براق عیوت و موج های گچکاری دیوار را نمایان نمی کند و نیاز به رنگ آمیزی کمتری دارد .
انواع رنگ روغنی نیمه مات از کیفیت ما بین انواع مات و براق رنگ روغنی برخوردار است و پیشنهاد بسیار مناسبی است .
فواید رنگ روغنی
- قابل شست وشو هستند
- عمر طولانی دارند
- قابل استفاده در نمای ساختمان هستند
- لک ایجاد شده بر روی آنها به راحتی پاک می شود
- زیبایی خاصی به محیط می بخشند
- در انواع بسیار متنوعی از رنگ های تیره تا روشن تولید شده اند
معایب رنگ روغنی
- هزینه رنگ آمیزی با رنگ روغنی به خصوص رنگ روغنی براق بسیار بالا است
- رنگ روغنی بوی تندی دارد و این بو تا مدت ها حتی پس از خشک شدن رنگ در محیط بسته باقی می ماند
- اجرای رنگ روغنی نیاز به زمان بیشتری دارد چون دیرتر خشک می شود