مقایسه قیمت پروفیل با سایر متریال مورد استفاده در ساخت انواع محصولات و دکوراسیون منزل، یکی از دلایل محبوبیت استفاده از این مقطع فلزی است. در گذشته برای ساخت در و پنجره که از اجزای مهم خانه به‌حساب می‌آیند، از چوب استفاده می‌شد.

کاربرد پروفیل در دکوراسیون داخلی منزل

مصرف زیاد چوب علاوه‌بر اینکه نابودی محیط زیست را به‌دنبال داشت، باعث افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز می‌شد. این محصولات از استحکام کافی نیز برخوردار نبودند. از این رو فلزات مکعب‌مستطیلی تولید و به بازار عرضه شدند که پروفیل نام داشتند.

پروفیل‌ها در ابتدا بیشتر برای ساخت در و پنچره مورد استفاده قرار می‌گرفتند. اما امروزه مدل‌های مختلفی از آنها برای مصارف گوناگون تولید می‌شود.

ما قصد داریم در این مطلب به معرفی کامل پروفیل مناسب برای دکوراسیون و بررسی کاربردهای این مقطع فلزی در تولید انواع محصولات بپردازیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

پروفیل مورد استفاده برای دکوراسیون منزل کدام است؟

پروفیل در انواع متفاوتی تولید شده که هرکدام برای صنایع مختلف قابل استفاده‌اند. این مقاطع بلند فلزی که در استحکام بیشتر بخش‌های فلزی خانه نقش دارند، با نام‌های متفاوتی نیز شناخته می‌شوند.

پروفیل سبک یا مبلی پروفیلی است که با سطح مقطع مستطیل یا مربع تولید شده و در اصطلاح به آن قوطی سبک نیز می‌گویند.

پروفیل مبلی چگونه تولید می‌شود؟

برای ساخت این مقاطع از ورق‌های روغنی که ضخامتی کمتر از 2 میلی‌متر دارند استفاده می‌شود. در اولین گام از تولید این پروفیل، رول‌های روغنی را باز و صاف کرده و سپس با استفاده از ابزار مناسب برش، آنها را تبدیل به نوارهایی با عرض مشخص می‌کنند.

کاربرد پروفیل در دکوراسیون داخلی منزل

 

بعد از برش‌‌دادن نوار باید از روش نورد سرد استفاده کرد تا پروفیل‌های مبلی تولید شوند. در آخر نیز باید آنها را در طول‌های 6 متری برش داد. حال پس از کنترل و تست کیفیت، می‌توان پروفیل را به بازار عرضه کرد.

در باور بسیاری از افراد، تمامی پروفیل‌های سبک موجود در بازار از نوع مبلی هستند اما در ساخت این مقاطع حتما باید از ورق روغنی استفاده شود. در صورتی که پروفیل سبک با مقطع دایره‌ای به‌تولید برسد، می‌تواند از نوع مبلی باشد. اما دیگر با اصطلاح قوطی شناخته نشده و به آن لوله سبک میگویند.

قیمت پروفیل سبک با توجه به استفاده از ورق‌های روغنی و ظاهری که دارند معمولا نسبتبه دیگر انواع پروفیل بیشتر است. اما استفاده از آن برای دکوراسیون منزل با توجه به استحکامی که دارد می‌تواند کاملا مقرون به‌صرفه باشد.

لازم به‌ذکر است پروفیل سبک در ساخت بخش‌هایی مانند اسکلت‌بندی سازه جایگاهی نداشته و این به‌دلیل عدم استحکام کافی آنها برای تحمل وزن زیاد است.

بررسی خصوصیات پروفیل سبک

معمولا افراد در اولین فاکتور خود به قیمت پروفیل مبلی دقت می‌کنند. اما با توجه به کاربردیبودن این مقاطع بهتر است با ویژگی‌های آن آشنا شوید.

استفاده از ورق‌های براق آهنی باعث به‌وجود آمدن خصوصیات بسیار مهمی در این پروفیل شده که عبارت‌اند از:

  • شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری در این مقاطع بالا است.
  • امکان آب‌کاری آنها وجود دارد.
  • می‌توان این مقاطع را رنگ‌آمیزی کرد.
  • تنوع بالایی در ضخامت دارند.
  • دارای سطحی صیقلی و براق هستند که استفاده از آنها را در دکوراسیون خانه ممکن کرده است.
  • قابلیت جوش‌پذیری بالایی دارند.
  • استحکام کششی بالا و وزن سبک
  • ضخامت، قطر و ابعاد ضلعی آنها بسیار دقیق است.

کیفیت پروفیل مبلی با توجه به نحوه ساخت و ورق روغنی که در تولید آن مورد استفاده قرار گرفته، می‌تواند متفاوت باشد و این موضوع باعث نوسان قیمت این محصول خواهد شد.

انواع پروفیل مبلی

تمام پروفیل‌‌های مبلی که در بازار وجود دارند با روش نورد سرد و ورق‌های آهنی تولید می‌شوند، اما آنچه که باعث تمایز میان آنها شده عرض سطح مقطع و ضخامت آنها است.

اگر بخواهیم دسته‌بندی کامل و دقیقی از این پروفیل داشته باشیم باید گفت به 2 دسته پروفیل مبلی درزدار و بدون درز تقسیم می‌شوند.

پروفیل مبلی در دکوراسیون منزل چه کاربردی دارد؟

این نوع پروفیل در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما با توجه به ویژگی‌های خاص و قیمت پروفیل، استفاده از آن در دکوراسیون منزل بسیار دیده می‌شود.

پروفیل مبلی همان‌طور که با نام پروفیل سبک نیز شناخته می‌شود، نمی‌تواند وزن‌های بالا را تحمل کند. از این رو برای دکوراسیون داخلی منزل که نقش دیوارهای باربر را ایفا نمی‌کنند مناسب است.

کاربرد پروفیل در دکوراسیون داخلی منزل

 

از دیگر کاربردهای آن می‌توان به ساخت نرده جلوی تراس، حفاظ یا اسکلت ثابت و تاشو ساختمان و همچنین نرده اطراف پله‌ها اشاره کرد.

همچنین لازم به ذکر است که در صنعت تولید مبلمان، از جمله ساخت اسکلت سرویس‌های خواب، سرویس غذاخوری تاشو و ثابت نیز از پروفیل مبلی استفاده می‌شود.

قیمت پروفیل مبلی

با توجه به متریالی که در ساخت پروفیل سبک بهکار میگیرند، معمولا قیمت بالاتری نسبتبه پروفیل سنگین برای آن لحاظ میشود. باید گفت، در صورتی که از ورق‌های آهنی با ضخامت کم در تولید پروفیل استفاده شود، معمولا سرعت ساخت این مقاطع پایین میآید.

همچنین لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، ضایعات پروفیلهای مبلی افزایش پیدا میکند. به‌همین دلیل نیز قیمت قوطی پروفیل با ضخامت کم، بیشتر است.

خرید پروفیل

کاربرد پروفیل در صنایع مختلف به‌خصوص ساخت انواع دکوراسیون خانه باعث شده خرید این مقطع فلزی افزایش زیادی داشته باشد. اگر به‌دنبال مقطع فلزی باکیفیتی هستید که در کنار استحکام خوب از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد، باید فروشگاه معتبری که در این زمینه فعالیت دارد پیدا کنید.

مجموعه فولادینو یا فولادسازان راه ابریشم یکی از فروشگاه‌های مجرب در زمینه تولید و تامین انواع مقاطع فولادی است که به شما در خرید این مقاطع کمک می‌کند.

شما می‌توانید با مراجعه به آدرس https://www.fooladino.com/ از مشخصات و قیمت پروفیل به‌طور کامل اطلاع پیدا کنید.

کاربرد پروفیل در دکوراسیون داخلی منزل

جمع‌بندی

آیا قیمت پروفیل در بازار تفاوت دارد؟ پروفیل مبلی از مقاطع فلزی است که با استفاده از روش نورد سرد و ورق‌های روغنی تولید می‌شود. اما چه عواملی روی قیمت آن تاثیرگذار است؟

کیفیت ورق روغنی مورد استفاده در تولید این مقاطع و همچنین ضخامت آنها از جمله موارد تاثیرگذار بر قیمت پروفیل مبلی هستند. از این پروفیل می‌توان در ساخت انواع در و پنجره، اسکلت مبلمان خانگی و اداری، سرویس خواب، نرده‌های پله و حفاظ تراس استفاده کرد.

برای خرید این مقاطع می‌توانید به مجموعه فولادینو یا فولادسازان راه ابریشم مراجعه کنید تا بهترین محصول با نازل‌ترین قیمت را به شما ارائه دهند.