در مقالات متعددی در رابطه با نوع و جنس رنگ ها صحبت شد حتی در مورد اینکه چه رنگی برای چه قسمتی از ساختمان مناسب تر است و تاریخچه ای از رنگ ها بررسی شد تا مشتریان با اطلاعاتی کافی در رابطه با رنگ ها بتوانند رنگ مناسبی را انتخاب کرده و رنگ آمیزی با کیفیت و با دوام داشته باشند حال سؤالی که پیش می آید این است که برای رنگ آمیزی چقدر رنگ نیاز است؟

پاسخ به این سؤال نیاز به بررسی برخی دیگر از موارد در نقاشی ساختمان دارد که شاید پاسخگویی به این سؤال را سخت کند اما ما سعی خواهیم کرد تا حدودی به سؤال شما پاسخ دهیم.

چگونه میزان رنگ مورد نیاز در نقاشی ساختمان را محاسبه کنیم؟

برای محاسبه میزان رنگ مورد نیاز در نقاشی ساختمان باید فرمولی خاص را مد نظر گرفته و با کمک آن میزان رنگ مورد نیاز را محاسبه کنید که در ادامه به بررسی این فرمول خواهیم پرداخت،پس ما را همراهی کنید.

رنگ روغنی

 

لینک های مفید:
محاسبه هزینه اجرا و میزان رنگ نقاشی ساختمان

 

چه نکاتی را باید در محاسبه مقدار رنگ در نظر بگیریم؟

  1. نوع و جنس رنگ انتخابی
  2. مساحت دیوارها ، پنجره ها ، درب ها و سقف ها بر حسب طول و عرض
  3. نوع زیرساز سطوح (بتنی ، سیمانی ، رنگ شده، گچی ، فلزی ، چوبی)

نوع و جنس رنگ انتخابی

در اندازه گیری مقدار رنگ برای نقاشی ساختمان نوع رنگ بسیار اهمیت دارد زیرا هر رنگی بسته به جنس و ترکیباتش پوشش دهی متفاوتی داشته و مقدار مشخصی از آن نیاز است تا سطح به طور کامل پوشش داده شود و کیفیت نهایی کار قابل قبول باشد.

برای مثال رنگ روغنی پوشش دهی بالایی دارد اما رنگ اکریلیک و پلاستیک نسبت به رنگ روغنی از پوشش دهی پایین تری برخوردارند و باید به مقدار بیشتری خریداری و اجرا شوند.

تأثیر مساحت سطوح بر مقدار رنگ

برای اندازه گیری مقدار رنگ باید به مساحت سطوحی که قصد رنگ آمیزی آن را دارید نیز توجه کنید و آن را به طور دقیق اندازه گیری کنید.ابتدا مساحت تمامی دیوارهای موردنظر برای نقاشی را محاسبه کنید و با هم جمع بزنید تا متراژ کلی کار به دست آید سپس بتوانید با در نظر گرفتن دیگر نکات مقدار رنگ را محاسبه کنید. توجه داشته باشید که درب ، پنجره ها و قرنیز ها با رنگی متفاوت رنگ آمیزی می شوند و باید جداگانه محاسبه شوند.

نوع زیرساز سطوح بر مقدار رنگ

اینکه قصد دارید سطحی را رنگ آمیزی کنید و می خواهید بدانید چه مقدار رنگ لازم است باید به نوع زیرساز سطح نیز دقت کنید برای مثال اگر سطح مورد نظر سیمانی یا بتونی باشد نیاز به رنگ بیشتری است در صورتی که اگر سطح رنگ آمیزی شده باشد و خرابی چندانی نداشته باشد نیاز به رنگ کمتری است تا پوشش دهی کاملی ایجاد شود پس در هنگام رنگ آمیزی به نوع سطح نیز دقت کنید.

 

لینک های مفید:
قیمت نقاشی ساختمان 1401

 
نقاشی ساختمان

چگونه مقدار  رنگ مورد نیاز برای نقاشی ساختمان را محاسبه کنیم؟

بعد از در نظر گرفتن موارد بالا نوبت به محاسبه مقدار رنگ می رسد برای این کار کافیست متراژ محاسبه شده را در 30 متر مربع تقسیم کنید هر عددی که به دست آمد تعداد گالن رنگ هایی است که برای رنگ آمیزی نیاز دارید البته توجه داشته باشید که این عدد فقط برای  یکدست رنگ آمیزی است و باید عدد بدست آمده را در تعداد دست هایی که قصد رنگ آمیزی دارید ضرب کنید

سخن پایانی : طریقه ی محاسبه رنگ به طور کلی به همین صورت می تواند انجام شود ولی توجه داشته باشید که اگر قصد رنگ آمیزی با رنگ روغنی را دارید نیاز به رنگ کمتری دارید چون رنگ روغنی سریع تر سطح را پوشش داده و اگر سطح شما زیرسازی چندانی نیاز نداشته باشد می توانید با یکدست رنگ پوشش دهی کامل و زیبایی ایجاد کنید پس می توانید مقدار بسیار کمتری رنگ تهیه کنید.

برای خرید رنگ می توانید در مورد مقدار رنگ مورد نیاز با مسئول فروشگاه رنگ مشورت کرده و حتی در مورد پس گرفتن رنگ های استفاده نشده و آک بند به توافق برسید.

انواع رنگ روغنی